Väiketootjad üllatavad uute maitsetega



Maria Kaljuste viis konkursile oma anger-vaksa-siirupi  ja vaarika-äädika. Viimane pälvis pronks-märgi.
Maria Kaljuste viis konkursile oma angervaksa-siirupi ja vaarika-äädika. Viimane pälvis pronks-märgi.Irina Mägi

Tänavusele “Eesti parima toiduaine” konkursile laekus suur hulk huvitavaid tooteid, millest parimad on nüüdseks selgunud.

Maria Kaljuste on magistrikraadiga psühholoog, kes mõni aeg tagasi kolis linnast maale. Paljudel koolitustel käinud naine jõudis enda sõnul iga teed pidi pärimuskultuurini, taimede ja uskumuste rollini inimeste elus. Nelja lapse emana on ta aina nuputanud, kuidas oma särasilmsetele põrnikatele aasta ringi panna lauale kõige paremat.
Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>

Loe lisaks värskes Maalehes ilmunud lugusid!

Loe lisaks Liitu uudiskirjaga
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare