„Ootame konkursile tooteid, mille valmistamisel on kasutatud traditsioonilist retsepti ja kohalikku toorainet. Samuti jälgime nii toidupärandi kajastumist tootedisainis kui ka teostuse kvaliteeti ja keskkonnasõbralikkust,“ ütles konkursi hindamiskomisjoni liige, ERMi vanemteadur Anu Kannike.

Avalikul konkursil võivad osaleda kõik füüsilisest isikust ettevõtjad ja juriidilised isikud. Mitu isikut võivad esitada ka ühise töö.

Auhinnatutel on õigus kasutada oma toote reklaamis märget “ERMi toidusuveniiri konkursi võitja“. Kui toode võetakse müügile ERMi poodi, siis kasutatakse pakendil muuseumi logo ja toode tõstetakse esile sildiga „ERMi toidusuveniir“. Konkursi auhinnafond on 300 eurot.

Tooteid hindab hindamiskomisjon, mille koosseisu kuuluvad ERMi toidukultuuri eksperdid, avalike suhete osakonna esindaja, müügijuht, toitlustusjuht ning erinevate toidukultuuriga seotud valdkondade esindajad väljastpoolt muuseumi.

Konkursi tähtaeg on 11. juuni 2018 kl 17. Võistlustöid võetakse vastu tööpäeviti kl 9-17 ERMi A-sissepääsu infoletis aadressil Muuseumi tee 2, Tartu.

Tutvu konkursitingimustega ERMi kodulehel.