Aasta parima tiitli pälvija PÖFFi peakorraldaja Tiina Lokk oli tunnustuse eest tänulik ja tema sõnul soovivad nad ka tulevikus turismi arendamisse panustada. “Oleme praeguseni saanud selles valdkonnas oma potentsiaalist ehk kolmandiku mängu panna. Teised riigid, kellel on sellise tasemega festival, on pannud selle edukalt ka oma riigi mainekujundust ja turismi vedama.” Lokk julgustab kogu turismisektorit ka selles suunas tegutsema. “Ühiste jõududega edasi minnes võime mägesid liigutada,” lisas peakorraldaja.

Teaduskeskuse AHHAA juhatuse liige Pilvi Kolk oli samuti tunnustusest positiivselt meelestatud. „AHHAA ning EHRLi koostöö on väga oluline meie jaoks. Sellist auhinda vastu võtta on südant soojendav tunne, sest see on suur tunnustus meie tööle,“ ütles Kolk.

EHRL annab aasta parima auhinda välja 1994. aastast. Tiitel antakse asutusele, ettevõttele või üksikisikule, kes liidu liikmete arvates on kas pikema aja vältel või jooksval aastal oluliselt kaasa aidanud Eesti hotelli- ja restoranimajanduse või turismi arengule.