Möödunud laupäeval oli nii Adavere piirkonna kui ka Põltsamaa linna elanikel ja kaugemalt tulnud rahvalgi põhjust koguneda Adavere vastavatud lihapoe juurde, kirjutab Vooremaa.

Adaveres lihatöötlemise käivitanud firma Chef Foods OÜ juhataja Priit Noorhani soovitas inimestele, kes kauplust uudistama olid tulnud, pakutavast põhjalik ülevaade saada. "Meil on teile välja pakkuda üle 60 erineva lihatoote. Neist kõige eksootilisemad ei jõudnud kahjuks veel kohale, aga küll needki varsti siinsetel lettidel on," lubas ta.

Lisaks avamispäeval saada olnud toodetele plaanivad lihatöötlejad tuua müüki ka eksootilisemat ulukiliha - antiloopidest krokodillideni välja.

Kui praegune päevatoodang ulatub 300-400 kilogrammini, siis aasta lõpuks peaks see kasvama 1000 kilogrammini päeva kohta," rääkis Noorhani, kes peab  reaalseks toota edaspidi ka 5000 kilogrammi lihatooteid päevas.