Veebilehel www.toidutee.ee on hetkel teave 120 toitlustusasutuse kohta koos võimalusega kaardil koostada kulinaarseid marsruute läbi Eesti. „Toidutee on heaks teejuhiks kohalikust toorainest valmistatud toitude juurde,“ ütles MTÜ Eesti Maaturism tegevjuht Raili Mengel. „Toidutee on väga mitmekülgne, sellega on ühinenud nii tippklassi restorane kui ka lihtsamaid toidukohti, kus pakutakse kodusemaid sööke. Samuti degusteerimisi korraldavad väiketootjaid, toiduga seotud elamustegevusi pakkuvaid ettevõtteid ja talupoode. Toiduteel olevate ettevõtete mitmekesisus annab väga hea ülevaate meie maale omasest toidukultuurist,“ ütles Mengel. Viimase aasta jooksul on Eesti toidutee ettevõtted saanud nõu nii menüü koostamise, kohalike toorainete kasutamise kui ka teeninduse parandamise kohta.

Eesti toiduteed veab maapiirkondade turismiettevõtteid ühendav MTÜ Eesti Maaturism.