Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka. Telli nüüd Maaleht ja osale tellijapalga loosimises! Vaata lähemalt >

EL keelab ära krõbedaks küpsetatud kartulid

 (411)
Tootjatele kehtestati juhtnöörid
Praekartuleid valmistades ei tohiks neid pruunistada või krõbedaks praadida.
Praekartuleid valmistades ei tohiks neid pruunistada või krõbedaks praadida.Argo Ingver

Kartulite ja teraviljatoodete küpsetamisel, röstimisel ning praadimisel tekib liiga suur kogus tervisele ohtlikku akrüül­amiidi, seetõttu ei tohiks neid toite ülemäära pruunistada.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid:
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare