Ülekaalukalt kõige rohkem hääli kogus üksikkandidaat Ivan Orav — 638 häält. Teiseks jäi raamatukangelaste erakonnas kandideerinud Sherlock Holmes 243 häälega, kolmandaks üksikkandidaat Raha 204 häälega. Järgnesid üksikandidaat Internet 196, raamatukangelaste erakonnas kandideerinud Agu Sihvka 176 ja multifilmikangelane Lotte 175 häälega.

E-hääletamise projektijuhi Tarvi Martensi sõnul kulges elektrooniline proovihääletus sujuvalt. “Me avastasime proovihääletuse käigus kaks väikese mõjuga probleemi, tänaseks on mõlemad probleemid lahendatud. Neid probleeme me laboritingimustes üles ei oleks leidnud, seega täitis proovihääletus meie jaoks igati oma ülesande,” selgitas Martens.

Riigikogu valimistel saab elektrooniliselt oma hääle anda 24. veebruarist 2. märtsini. Sel aastal on esmakordselt võimalik e-hääletamisel isiku tuvastamiseks ja digiallkirja andmiseks kasutada lisaks ID-kaardile ka mobiil-ID. E-hääletamiseks peavad mobiil-ID teenusega juba liitunud isikud alates 1. veebruarist 2011 oma mobiil-ID Politsei- ja Piirivalveameti veebikeskkonnas aadressil  ümber registreerima. Need, kes taotlevad mobiil-ID SIM-kaarti pärast 1. veebruari 2011 ja soovivad e-hääletada, peavad oma kaardi aktiveerima Politsei- ja Piirivalveameti veebikeskkonnas.

Elektroonilise hääletaja jaoks näeb valijarakendus välja senisest natuke erinev. Valijarakendus ei tööta ühegi brauseri sees — see tuleb alla laadida ning käivitada eraldi programmina. See tagab ühetaolise ja turvalise kasutuskogemuse kõikidel operatsioonisüsteemidel.