„Ajujahi" juures tõstis žürii esile projekti mastaapsust ja seda, kui hästi see oli läbi mõeldud, samuti rahvusvahelisust. Peeti oluliseks, et noorte seas ettevõtlikkuse tõstmisse oli kaasatud erasektori vahendeid.

„Õppiva küla" juures avaldas žüriile muljet projekti suunatus piirkonna arengule ja kohaliku elanikkonna aktiviseerimisele, millega aidatakse kaasa ettevõtluse ja kodanikualgatuse arengule maapiirkonnas.

Lisaks kuulutas žürii välja ka võitjad Eesti eelvooru alamkategooriates. Ettevõtluse edendamise auhinna sai „Ajujaht", ettevõtluse arendamise auhind läks SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid projektile „Ettevõtlusinkubaator kui väikeettevõtluse edendamise baasstruktuur." Oskustesse investeerimise auhinna andis žürii SA Ida-Viru Ettevõtluskeskuse projektile „Leiunduskoolitus", vastutustundliku ja kaasava ettevõtluse auhinna sai „Õppiv küla". Žürii otsustas välja anda ka eriauhinna ettevõtluse edendamise eest SA Innove projektile „Ettevõtluse edendamine kutseõppeasutustes".

Üle-Euroopalist konkurssi European Enterprise Awards (Euroopa Ettevõtlusauhinnad) korraldab Euroopa Komisjon kolmandat korda. Konkursi eesmärk on tunnustada parimaid ettevõtluse edendamisele suunatud algatusi.