Samas on ka neid, kes veepargi rajamist pooldavad. "Sellised spordirajatised on teretulnud nähtus. Haapsalu pole ju ainult Laine turistidele? Nendele 60+ nailondressides kepikõndijatele tuleks teha ümber karjääri üks käimisrada. Pidevalt räägitakse turistide Haapsallu meelitamisest, aga kui midagi, mis tooks siia noort ja maksujõulist turisti, siis pole uute meelelahutusrajatiste ehitamine kuidagi meeltmööda. Kas Haapsalu noortel on siin piisavalt meelelahutust peale viina joomise? Selline asi annaks sellele tagalinnale ka väheke särtsu juurde," avaldab üks Haapsalu linna elanik arvamust.

Ka Haapsalu linnapea Urmas Sukles on pooldaval seisukohal: "Mulle see idee meeldib. Vaatasin suvel, kuidas Tõrvas asi käib ja ütlesin ka Haapsalu tegijatele, et kui suudate teha linnarahvale asja piltlikult selgeks, usun, et ka kahtlejad on teie poolt. Palun skeeme, 3D pilte."
Kommentaare lugedes tundub, et pole päris ühest arusaama sellest, mida kavandatav WakePark endast kujutab.

"Probleem on hetkel selles, et inimesed ei ole absoluutselt kursis sellega, mis tegelikult rajada tahetakse, kujutatakse ette mingit meeletut veeparki. Reaalsuses on tegu kahe ca 4 m kõrge statiiviga, mille vahel jookseb kaabel, kaabli liikumise trajektooril paar-kolm max 2 m kõrgust trampliini vees ja ongi enamjaolt kõik. Kui see seal juba kord on, siis suure tõenäosusega, ei häiri see kedagi, lihtsalt mõte sellest tundub jahmatav nagu näha. Väike-viik on Haapsalus põhimõtteliselt ainuke koht, kus selline asi saaks õigesti toimida, kuna seal puudub merelainetus. Teiselpool kallast istuv inimene sisuliselt ei märkagi seda tegevust. Kas linnapilt läheks sellest ilusamaks või koledamaks, jääb juba vaataja enda otsustada," kirjutab üks lugejatest, kes näib asja tundvat.

Seda, mida WakePark endast kujutab saab vaadata ühelt juhuslikult Youtubest valitult videost: