„Julgen öelda, et tegemist on kõige mugavama ja kõige säästlikuma piimatoodete pakendiga üldse,“ kinnitas Pallo. „Selle teeb eriliseks eelkõige see, et pakendil on Eesti kõige suurem kork ja pärast pakendi tühjaks saamist saab seda juhiste järgi kokku voltides peaaegu kogu selles sisalduva jogurti kenasti kätte.“

Plasti osa on uudse pakendi juures väike, plastist valmistatakse vaid kork ja pakendi vindiga varustatud suue. Pakendi uuenduslikke omadusi tutvustades demonstreeris Farmi Piimatööstuse tegevjuht Valdis Noppel, kuidas ilma igasuguste abivahenditeta saab paki sisu kasvõi püsti seistes endale suhu pigistada. Säärasel moel toimides õnnestub vältida raisku minemast umbes kümnendikust paki sisust.

Noppel kinnitas, et uus Pure-Pak Sense endisest hinna poolest oluliselt kallim pole, küll aga on märgatav – umbes 10% suurune hinnaerinevus korgita ja korgiga pakendite vahel. Jäätmekäitluse poole pealt on pakendil kõrge kütteväärtus, aga koduahjus seda põletada siiski ei soovitata, sest seal ei tekki üldjuhul piisavalt kõrget temperatuuri. Teisalt on uus pakend ka mitmel muul moel ümbertöödeldav ja sekundaarse toorainena uuesti kasutusele võetav.

„Uuel liinil toimub pakendi formeerimine ja toote villimine ülerõhu all olevas steriilses keskkonnas, n-ö absoluutseks bakteritõrjeks kasutatakse nõrka vesinikperoksiidi lahust. See omakorda tagab toote senisest pikema säilivusaja,“ selgitas Olgert Pallo. Valdis Noppel lisab, et nõnda muutub võimalikuks toodangut ka kaugemale müüa. Uute turgudena näeb ta Rootsit ja Taanit.
Farmi Piimatööstuse kogukäibest moodustas eksport 2014. aastal ligikaudu 8%, lisaks siseturule müüdi toodangut ka Soome, Lätti ja Leetu. 

Uus liin võimaldab täita kuni 6000 pakendit ehk pakendada 2000 kg toodet tunnis. Liini tarnis Rootsi firma PMW Engineering by Weiss.