Foto on tehtud Lääne-Virumaal Rakvere lähedal ja seetõttu hallhane seal ilmselt pole. "Hallhani rändab peamiselt läbi Eesti lääneosa mereäärsete alade. Sisemaal on ta kohe päris haruldane lind," lisas Kinks.

Loodusõppe lehelt saab teada, et rabahane üldpilt on tunduvalt tumedam, pea ja kael tumepruunid, nokk otsast must. Samuti puudub rabahanel hallhanele iseloomulik tiiva hele esiserv. Erinevad on ka häälitsused lennul.

Suur-laukhani on hallhanest pisut väiksem, kuid sellegipoolest üsna kogukas hani. Teiste hanede seast hästi äratuntav kõhul olevate korrapäratute mustade ristitriipude järgi. Valge lauk ja roosakas-oranžikas nokk. Triibud tekivad küll noorlindudel alles teisel sügisel ja valge lauk esimesel talvel. Noorlinnul on lisaks nokal ka must küünis. Jalad ujulestadega ja oranžikad.

Hallhane eristamisel teistest hanelistest on kindlamaks abivahendiks tiibade heledad esiservad, mis lennul hästi silma paistavad. Pea ja kael on hallikas-pruunid, samad toonid korduvad ka hallhane seljal. Kõhuosa on heledam, vanematel lindudel võib esineda kõhul tumedamaid laike. Nokk ja jalad on ühtmoodi roosakas-oranzid, noorlindude jalad on hallikas-roosad.