“Mulle väga meeldis, et Eestis on nii suure fantaasia ja huumorimeelega majaomanikud. Taaskasutus on ka postkastide maailma jõudnud! Selle peale annab ikka tulla,et gaasipliidist saaks postkast või piimalännik saab uue elu. Hästi palju oli ära kasutatud ümbritseva looduse ande. Kui öeldakse, et garderoob on teatri visiitkaart, siis päris kindlasti jutustab üks värvikas postkast üsna palju sellest perest,” kommenteeris žürii liige Reet Linna.

Rahvahääletusel käis tihe rebimine kahe populaarseima postkasti vahel – kumbki kogus Postimehe hääletuskeskkonnas enam kui 800 häält. Napi eduga tuli võitjaks Andres Heinsaar kitsesarvedega ehitud postkast, teiseks aga postkasti omaniku Leie vanaisa poolt sepistatud hobuvankriga postkast.
​Rahvahääletuse võitja ja üldarvestuses II koht
Üldarvestuse II koht, rahvahääletuse II koht.
Kirjakandjate lemmikuteks osutusid käsitsi meisterdatud kaunid puidust postkastid. Võrdselt kogusid punkte nii Vambola esitatud orava ja pähkliga puidust postkast kui ka Argo esitatud tuuliku postkast. Parimate omadustena tõid kirjakandjad välja postkastide suurust ning mugavust teenindamisel. Näiteks osutuvad mugavamaks just pealt avatavad postkastid. Väikeste postkastide puhul juhtub kirjakandjate sõnul aga tihti see, et post lihtsalt ei mahu kasti ära
Kategooria "Kirjakandjate lemmik" võitja
Kategooria "Kirjakandjate lemmik" võitja
Konkursi reeglite järgi läks peaauhind, 500-eurone Bauhofi kinkekaart, rahvahääletuse, kirjakandjate ja žürii poolt enim hääli saanud postkastile. Lisaks pärjati auhindadega ka kolm rahvahääletusel enim hääli saanud postkasti.
Rahvahääletuse III koht

Žürii valis võitjad kategoorias „Zürii lemmik“ ning nimetas ka parima fantaasiapostkasti. „Kirjakandjate lemmikud“ valisid välja aga kolm tegusat kirjakandjat erinevatest Eesti piirkondadest. Lisaks sellele premeeris Postimees iga maakonna kolme ilusaimat postkasti Postimehe paberlehe aastatellimusega. Ühtlasi saavad kõik konkursil osalejad lugeda kõiki Postimehe digiartikleid üks kuu tasuta.

Eesti ilusaima postkasti žüriisse kuulusid disainer Johanna Tammsalu, saatejuht Reet Linna, poeet ja endine postiljon Contra ehk Margus Konnula ja Nipiraamatu peatoimetaja Epp Reinmets.

“Kõige ilusam postkast” konkursile esitati 143 ilusat, loovat ja lustlikku postkasti ning see oli osa Omniva100 ürituste kavast, et kõigi eestlastega väärikalt tähistada nii Eesti kui ka Omniva 100 aasta juubelit.