Juubelipeo teemast lähtuvalt - Moskva Olümpia ning 1980-ndate atmosfäär - olid kohal õhtujuht Mart Sander koos orkestriga SotsPop, Andrus Vaarik ehk "Ivan Orav", ansambel Laine, Marju Länik, Vello Orumets jne. Tiheda eeskava vahel peeti maha väike mälumäng küsimustega Eestist 1980-ndatel, pärast eeskava jätkus pidu hoogsa tantsuga. Juubelikingitustena laekus Farm Plant Eestile kokku 79 580 krooni, mis läheb Olustvere Maamajanduskooli toetuseks uute õppevahendite soetamisel.

AS Farm Plant Eesti alustas tegevust 1993. aastal, mil hakati importima loomasöötade tooraineid. 1996. aastal osteti Taebla teraviljahoidla ning 1999. aastal Elva söödatehas. 2002. aastal ühineti Hydro Eesti OÜ-ga ning omandati Türi väetisetehas, samal aastal osteti ka Viljandi söödatehas. 2006. aastal hakkas tööle Laupa seemnekeskus. Täna kuulub ettevõtte aktsiatest 85% Scandinavian Farmers AB-le ning 15% Yara AB-le. Tegeletakse jõusöötade ja seguväetiste tootmisega, müüakse kvaliteetseid Yara ühegraanuliväetisi, taimekaitsevahendeid, sertifitseeritud seemneid ja silotootmistarvikuid, varutakse vilja ja rapsi ning osutatakse nõustamisteenust.

Et firma on aastatega jõudsalt arenenud, annab tunnistust lühiülevaade olulistest daatumitest ja numbritest. 1997. aastal töötas Farm Plant Eesti 21 inimest ning ettevõte käive oli 76. miljonit krooni. 2003. aastal, mil tähistati 10 juubeliaastat, olid samad näitajad vastavalt 93 ja 317 miljonit krooni, prognoosi kohaselt on nendeks numbriteks 2008. aasta lõpus 96 ning 750 miljonit krooni. Ettevõte on paljuski tänulik oma endistele ja praegustele suurematele koostööpartneritele: OÜ Hinnu Seafarm, OÜ Linnamäe Peekon, AS Valjala Söödatehas, AS Tallegg, AS Ekseko, AS Agribalt, Ari Kaup jne.