Külastajaid on olnud viimastel aastatel ligi 10 000, müüjate hulk on olnud pooletuhande ringis. Lisaks pikaajalistele kodumaistele kauplejatele-taimemüüjatele tuleb neid Jänedale oma kaupa pakkuma ka Lätist, Leedust, Ukrainast ja Soomest.

Nagu ikka olid mõned kaupmehed teistest rohkem rahul, mõned aga kaalusid lahkumist ja arvasid, et teiseks päevaks ei jää. Kindlasti ei pidanud pettuma ostjad, kes soovisid roose või ampleid - neid on Jänedal koormate kaupa. Natuke nuriseti maitsetaimede ning istikute vähesuse üle, ka vaarikaid oli vähevõitu. Maasikataimi ning erinevaid paprikaid, pipraid ja tomateid jäi küllaga silma.

Samuti oli hulk koduõllega kaubitsejaid ning kuigi esimene päev oli jahedavõitu, paistis laadale kaasavõetud meestel olevat hea tuju ning õllekraanid vulisesid üsna hoogsalt.

Lihatoodetest jäid silma erinevad singid ja vorstid, samuti nende üsna kõrge (keskmiselt 7-10 eurot) kilohind.

Lille- ja aiapäevade enda päevapilet maksab kolm eurot. Nagu tavaks saanud, kuuluvad välilaval pakutavasse kultuuriprogrammi (laupäeval alates kella 10.30 ja pühapäeval alates kella 11.00) nii Tapa kui ka Tamsalu valla taidlejate parimad etteasted. Laupäeval esineb õhtusel simmanil Musta Täku Tallis ansambel Singer Vinger.

Jäneda Pullitalliteatris saab tänavu vaadata Piibe Teatri etendust „Mees raamatust“. Arlet Palmiste/Raimond Kaugveri ühistööna valminud ja Tiit Alte lavastatud eluline draama räägib kirjaniku elust tema enda raamatute põhjal. Kesk-Eesti harrastusteatrite näitlejad mängivad etendust 25. ja 26. mail kell 19, 28. mail kell 15 ning 10. ja 11. juunil kell 17.