Pro Grupp Kantküla söödatehase juhataja Leonid Dulubi sõnul pakuvad nad standardse tootevaliku kõrval veisekasvatajatele ka individuaalseid söötmisretsepte lähtuvalt loomadele antava koresööda näitajatest. Selleks kasutavad nad Hollandi partnerfirma De Heus retsepte, mis arvestavad loomade vajadusi.

Tehase asukohaks valiti Kantküla mitme tähtsa asjaolu kokkulangemisel: Jõgevamaal on palju teraviljakasvatajaid, kellelt vilja osta ja väheoluline pole seegi, et tehas asub geograafiliselt soodsas paigas, kuna 120 kilomeetri raadiusesse jääb enamik Eesti suuremaid piimatootjaid ja seakasvatajaid.

Dulub tunneb uhkust, et kõik tehase seadmed ja IT-lahendused pärinevad Euroopa juhtivatelt söödaseadmete tootjatelt, mis tagab söötade kvaliteedi ning tootmise efektiivsuse ja loob konkurentsieelise teiste söödatootjate ees.

Söödatehase meeskond koos autojuhtidega on kõigest kuueliikmeline. Tootmisprotsessi juhib täielikult arvuti.

Kompleks, kuhu kuuluvad viljapunkerhoidla, kuivati, sorteer, söödatehas ning labor koos kontorihoonega on maksma läinud üle 8,5 mln euro. Projektile saadi toetust MAKist umbes 1,9 miljonit, pankadest krediteeris neid Nordea.