Mladen Kiselov, kes on pärit Bulgaariast, jõudis Eestis elades teha neli lavastust: Edward Albee „Kes kardab Virginia Woolfi?“ (2010) ja David Hare’i „Amy seisukoht“ (2011) Tallinna Linnateatris, Sam Shepardi „Maetud laps“ Vanemuises ja David Edgari „Nelipühad“ Eesti Draamateatris.

Edvard Albee näidend „Kes kardab Virginia Woolfi?” esietendus 23. jaanuaril 2010 ja on linnateatri repertuaaris tänaseni. 9. mail 2018 oli selle lavastuse 282. etendus. Näitleja Andrus Vaarik, kes selles tükis on Georg, ütles, et lavastus läheb üha paremaks.

Mälestusnäituse avamisel rääkis ta, et oli 51aastane, kui alustas selle osa mängimist. Andrus Vaarik jätkas, et sai kuu aega tagasi 60, aga pidu pole veel aega pidada olnud.

„Tänu Georgile julgen minna lavale palju enesekindlamalt ka teistes osades,” nentis Andrus Vaarik ja lisas, et tal on kaks õpetajat. Üks on Aarne Üksküla, kes seitsmekümnendatel Georgi osa Adolf Šapiro lavastuses ülisuureks mängis, ja teine Mladen Kiselov, kes ta seda osa mängima juhatas.

„See on minu doktoriõpe,” ütles Vaarik. Lavastus jääb ka tuleval hooajal linnateatri mängukavva.

Mälestusnäitus linnateatri Panso saalis kajastab väikest osa Mladen Kiselovi loominguliselt väga rikka elu erinevatest etappidest – kujunemist, valikuid, pedagoogilisi ja eetilisi põhimõtteid, Eestis tehtud lavastuste retrospektiivi ja kolleegide järelhüüdeid. Näituse koostas Eneken Aksel, kujundas Kadri Hallik.

Avamisel esitleti ka Eneken Akseli koostatud raamatut „Teater, minu armastus. Mladen Kiselov 11.06.1943–29.10. 2012”.