Austatud Katharina kapten Erki!

Palju õnne, olete leidnud ideaalse töökaaslase oma kollektiivi!

Minu nimi on Mann, aga kui see kõlab Katharina kõrval liiga labaselt, võite mind Marilyniks kutsuda. Olen 4-aastane, seega mitte enam plika ja pubekaea probleemid olen selja taha jätnud. Olen pärit Haapsalust ja mu sünnilinn on pannud aluse mu mitmekülgsele mereharidusele.

Esimene kokkupuude merega oli mul siis, kui mu endine elukaaslane mu mere äärde viis ja maha jättis. Tiinena. Aga kange naine, nagu ma olen, sain hakkama. Lastest küll loobusin karjääri huvides ja kõik 4 adopteeriti korralikesse peredesse. Nüüd selliseid apse enam tekkida ei saa, kuna olen steriliseeritud.

Vaatamata oma kirjule minevikule olen aus ja korralik naisterahvas, ehkki välimuselt peetakse mind tihtipeale isaseks. Ma olen lihtsalt atleetlik. Selline, nagu Bruce Jenner oli enne, kui temast Caytlin sai.

Ma olen puhas ja oskan korda pidada, alkoholist lugu ei pea. Kui nüüd ausalt tunnistada, nagu vana meremees meremehele, siis vahel, suurte pühade paiku ei ütle ma ära tilgakesest palderjanist.

Mingit muud staffi ma ei pruugi. Tõsi küll, ükskord Haapsalu rannas nuusutasin midagi kahtlast ja pärast nägin mere ääres draakonit. Aga hiljem kirjutas kohalik ajaleht, et rannas oli põder ringi luusinud. Kes seda täpselt enam teab.

Minu religioossed veendumused lubavad mul süüa nii kala kui ka liha ning kitsastel aegadel ka krõbinaid.

Välimuselt olen ma esinduslik. Minu kasukas näeb välja tippdisaineri loominguna ja mu visiiri taga nurrub kiirkaatri mootor. Mu ahter on igati kena ja prink vaatamata neljale lapsele ning kõik mu vaierid, trossid ja vandid funktsioneerivad laitmatult. Mu hääl on pehme ja sensuaalne nagu Dolly Partonil, vajadusel võib see muutuda aga nii teravaks, et purustaks Titanicu ees seisnud jäämäe hetkega. Oman isiklikku kiipi ning vaktsineerimistunnistust.

Loodan, et eelnevaga veensin Teid oma kandidatuuri sobivuses ja soovi korral võite heita pilgu ka minu CV-le, mille siia lisan.

Minuga saab ühendust Läänemaa kodutute loomade varjupaiga kaudu, mu assistent vastab telefonile 5238957.


Elulookirjeldus

Nimi: Mann

Sünniaeg: 2011

Aadress: Läänemaa, Vilkla küla, Viigardi (Läänemaa kodutute loomade varjupaik)

Perekonnaseis lahutatud: lapsed elavad iseseisvalt

Senine töökogemus:

  • 2011-05.2015 koduperenaine. Põhiliseks tööülesandeks oli päeval diivani kaunistamine, öösiti hiirepüük.
  • 05.2015 kuni praeguseni Läänemaa kodutute loomade varjupaik. Ametikoht korrapidaja. Igapäevaste tööülesannete hulka kuulub järelevalve teostemine teiste kasside üle ning neile korra ja käitumise õpetamine

Arvuti kasutamise oskus: kesine, kuna nutiseadmed ei ole käppade jaoks disainitud.

Keeled: Haapsalu rannas luusides omandasin kõik kohalikud keeled rahuldaval tasemel- eesti, vene ja soome.

Autojuhilube ei oma ja ei soovi ka, tüürimehe paberite nimel võiksin pingutada küll.

Iseloomuomadused: olen töökas ja auahne, soovin teha peadpööritavat karjääri ja saada esimeseks kassist tüürimeheks.

Soovituskirjade saamiseks võtke ühendust Läänemaa varjupaigaga telefonil 5238957.