“Paolo tegi kõk retseptid,” ütles Gambrino perenaine Larissa Lindarv Läänlasele. “Menüü on täitsa uus. Pitsa, pasta, grill, magustoidud, veinid, kõik on Itaaliast Sardiiniast.”

Isegi uus nimi Micio on Itaaliast ja tähendab itaalia keeles kassipoega.

Itaalia köögi väljaõppe Tallinnas sai ka endise Gambrino kokk. “Õppis pitsasid tegema,” ütles Lindarv.

Söögikoha sisekujundus sai samuti värskenduse.

Micio menüü puhul on jälgitud, et see oleks taskukohane, sõnas perenaine. Pitsa hinnad algavad 2.90-st. “Sooduskampaania ajal saab iga joogitellija põhimenüü pitsa kahe euroga,” lisas ta.

Erilist tähelepanu pööratakse toiduainete kvaliteedile. “Toiduained on värsked, hoolega valitud. Osa toiduaineid tuleb Itaaliast, meil on otselepingud Itaalia firmadega,” märkis Lindarv. Selliste hulka kuuluvad näiteks Itaalia juustud ja oliivõli, aga ka naturaalsed mahlad ja osa mereande.

Sügisest on omanikel kavas aga Miciosse teha väike poelett, kust saab ehtsat Itaalia toidukraami koju osta.