Ere Naadi sõnul on siinsete tegijate sooviks lisada festivalile kohalikku väärtust. Sel korral on selleks PÖFF/BÖFF filmiklubi köök, kus kasutatakse suupistete valmistamiseks Hiiumaa rannaniitudel kasvanud lihaveiste liha.

Filmiprogrammis saavad hiidlased sel aastal näha kaheksat linateost. Tegemist on küll kolme aasta väikseima filmivalikuga, ent ajakava on läbimõeldum ning vaatajaile mugavam. "Analüüsisime varasemate aastate filmide linastusaegu ning otsustasime väiksema programmi kasuks," põhjendas Naat.

PÖFFi esimesel päeval, reedel, 5. detsembril linastub Kärdla kultuurikeskuse kinosaalis kaks filmi. Esimene neist, "Leroy" kuulub laste- ja noorteprogrammi Just Film ning on Naadi hinnangul suunatud nooremale ja vanemale koolieale. Kl 19 algab klassikalises mõttes festivali avafilm - gruusia kinokunsti näide, kus astub üles ka eestlane Toomas Urb.

Pärast esimesel päeval näidatavat filmi "Vikerkaaretegija" järgneb kultuurikeskuses filmiklubi, kus kinomees Hardi Volmer filosofeerib filmi ja toidu gurmaanluse üle. Avatud on PÖFF/BÖFF filmiklubi köök kokk Heli Hahndorfi suupistetega.

Teine festivalipäev saabki alguse Kärdla ühisgümnaasiumi õppeköögis, kus toimub BÖFFi meistriklass tippkokk Ants Uustalu juhendamisel. Meistriklassis valmivad tartarsteek ehk böff, loomaliha- carpaccio ja härjaribi. Osalemine on tasuline ning vaid etteregistreerunuile.

Rohkem teavet  PÖFF-i kodulehelt.