Neljapäeval (19.02.) liigub Atlandilt juba järgmine madalrõhkkond Skandinaavia rannikule ja selle lõunaserva mööda lisandub ka Eestisse niiskust. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul, soojas õhumassis on puhanguid 15 m/s, rannikul võivad 20 m/s ulatuda. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -1..+3, ida pool -2..-6, hommikuks tõuseb üle 0°C, päeval on +2..+6°C.

Reedel (20.02.) on veidi tugevam kõrgrõhuharja mõju ja vaid üksikutes kohtades sajab nõrka vihma. Puhub tugev lääne- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval +2..+5°C.

Laupäeva (21.02.) jääb idapoolne kõrgrõhuala Venemaale püsima. Lääne poolt suureneb madalrõhkkonna mõju. Kahe rõhuala piirimail sajab meil lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +1..+4°C.

Pühapäeval (22.02.) tugevneb madalrõhkkonna mõju. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval 0..+3°C.

Esmaspäeval (23.02.) jõuab Atlandilt Skandinaavia rannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Päeva peale jõuab tihe lörtsisadu. Edela- ja lõunatuul paisub väga tugevaks. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval 0..+3°C.