Üllata vanemaid või vanavanemaid väärt lehega! Telli Maaleht aasta lõpuni vaid 16 euro eest! Vaata lähemalt >

Huvitavad kodumaised tööstused paotavad ust edu juurde: kuidas koduköögis marmelaadi keetmine kasvas korralikuks tootmiseks

 (1)
Kaheksa aastat tagasi oma toiduäriga alustanud Siret Elmi on nüüdseks oma käsitöömarmelaadidega nii tuntuks saanud, et need jõuavad 70 müügikohta üle Eesti.
Kaheksa aastat tagasi oma toiduäriga alustanud Siret Elmi on nüüdseks oma käsitöömarmelaadidega nii tuntuks saanud, et need jõuavad 70 müügikohta üle Eesti.Sven Arbet

Avatud tööstuste nädalal 21.–27. maini avab huvilistele uksed ligi kolmkümmend toidutööstust, nende seas Raplamaa marmelaadi­tootja Minna Sahver, kelle uudistooteks on köögiviljamarmelaad.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare