Keskerakonna valimisvõidule Ida-Virumaal andis kõige suurema panuse Euroopa Parlamendi saadik Yana Toom, kes kogus 11 573 häält. Talle järgnes Mihhail Stalnuhhin 3647 häälega, kolmandaks jäi Martin Repinski, kelle poolt hääletas 1556 valijat. Endine Kohtla-Järve linnajuht Valeri Korb jäi 1047 häälega neljandaks.

Riigikogus lubas Repinski pühenduda eelkõige Ida-Virumaa probleemidele. "Viimase 12. aasta jooksul on rahvastik maakonnas vähenenud 17% võrra, rahvas lihtsalt lahkub. Siis on kindlasti olulised ökoloogiaga ja keskkonnasaastega seotud probleemid. No ja muidugi kõik, mis puudutab põllumajandust ja noori," loetes ta oma südmelähedasi teemasid.

Ta tunnistas ka, et ei kujuta veel täpselt ette, mida töö riigikogus endast kujutab, kuid usub, et saab sellega hakkama.

"Mul on juba praegu farmis väga hea meeskond tööl, kes saavad hästi hakkama," ei kõhelnud ta talutööd riigikogu töö vastu vahetada. "Viimase kahe kuu jooksul, kui kampaaniat tegin, ei olnud mul peaaegu üldse aega farmis olla."

Martin Repinskile kuulub Ida-Virumaal Konju mõisa talu farm. Illuka vallas asuvas Eesti suurimas kitsefarmis on 300 kitse ja koos noorkarjaga 110 lehma. Farmi kitsepiimatoodang on 500 liitrit. Mullu novembris avas ta Tallinnas Konju mõisa talu toidupoe.

Repinski kuulub MTÜ-sse Eesti Noortalunikud. Mullu sai ta parima mahetootja tiitli - Eesti parimaks mahetootjaks 2014 valiti Konju mõisa talu Ida-Virumaalt, mis tegeleb põhiliselt kitsepiimatoodete valmistamisega.