Näiteks Tallinna ümbruses ja Haapsalus rehvitöökodasid majandava OÜ Oru Äri dispetšer teatas resoluutselt, et järjekord on nii Keilas kui Irus nädal aega ja mingeid auke vaevalt sinna tekib. Lähimat aega rehvide vahetamiseks pakuti tulevaks neljapäevaks.
Tallinnas Pirital asuva Kummispetsi töökoja broneerimiskeskkonnas leidub esimesi vabu aegu tuleva nädala kolmapäeval.

Tartus tegutseva OÜ A-Velg rehvivahetustöökoja kodulehelt leiab esimese vaba aja 14. novembril. Võru rehviettevõte OÜ Gründer pakub vaba aega järgmise nädala esmaspäevaks, Pärnu firma OÜ Taunex Auto rehvivahetusjärjekord ulatub tuleva nädala kolmapäevani, kusjuures hea õnne peale võib elavas järjekorras seistes ka näkata ja meistrid võtavad auto vaba hetke tekkides ette. Narva ühest firmast soovitatigi broneerimise asemel pigem kohale tulla, pidavat kõige kiiremini, ehk paari tunniga talverehvid alla saama.

Seda loetelu võiks samamoodi jätkata – kõigis Eestimaa rehviboksides on töömeestel käed jalad tööd täis ja autoomanikul, kel rehvid vahetamata, tuleb varuda kannatust ja pigem oma sõiduvahend koju seisma jätta. Suverehvidega lumelibedale teele tikkuda ei maksa.