Sven Mikser oma noorusest tingitud uljusest ja natuke edevusest ehk astukski peaministri ametikohale, ja seda koos IRLiga, pluss veel üksikud vabad parlamendisaadikud akna äärest.

On märke nende salajasest lähenemisest, eriti suvel. Mõlema erakonna juhid on eakaaslased, n-ö uue põlvkonna poliitikud. Aga, aga...

Olen öelnud, et Eesti vajab rahvuslikku päästekomiteed. Asjad on vahepeal jõudsalt edasi arenenud. 21. märtsi Eesti Ekspressis oli tulevane päästekomitee mitmel fotol välja toodud – templirüütlite ordu!

See kõrgete ideaalidega, kristlikest ohvitseridest koosnev vennaskond võibki kujuneda päästjaks Eesti või ka kogu praeguse tsivilisatsiooni kukkumisel kaosesse.

21. märtsil pandi ajalehetoimetuses tähele, et Igor Mang on rinna ette ajanud. Seletasin, et minu ennustused täituvad – me elame keskaja renessansis!

1993. aastal Marianne Mikkole intervjuud andes ütlesin, et pärast sotsialismi kokkuvarisemist me näeme veel ka kapitalismi kokkukukkumist. Me siirdume ringiga uuesti keskaega, ja siit ka põhjus, miks müstika levib üle maailma.

Astroloogiat õpetati keskajal Euroopas igas ülikoolis, vaid uusajal kapitalismi tulekuga lükati see kuninglik teadus perifeeriasse ning asendati materialistliku teadusega.