Neljapäeval (12.03.) hakkab meil vähehaaval ilma määrama Lõuna-Rootsi kohal tugevnev kõrgrõhkkond, mis laieneb Soome suunas. Öösel võib Ida-Eestis veel veidi vihma ja lörtsi sadada, kuid päev on olulise sajuta. Puhub mõõdukas põhja- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-3, päeval +1..+6°C.

Reedest esmaspäevani on meie peamine ilmategija üle Soome itta liikuva kõrgrõhkkonna lõunaserv. Püsib peamiselt sajuta ilm, vaid laupäeval ja pühapäeval, kui lõunapoolse madalrõhuala serv meieni ulatub võib Lõuna - Eestis veidi lund ja lörtsis sadada.

Reedel (13.03.) püsib kõrgrõhkkonna serv Eesti kohal ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas, rannikul tugev ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval +2..+6°C.

Laupäeval (14.03.) ja pühapäeval (15.03.) on veidi pilvisem ja kohati võib Lõuna-Eestis veidi lörtsi, lund või vihma sadada. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+1, päeval +2..+6°C.

Esmaspäeval (16.03.) on meil kõrgrõhkkonna lääneservas sajuta ilm. Puhub mõõdukas või nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4..+2, päeval +4..+9°C.