Laupäeval (28.02.) liigub üle Läänemere madalrõhulohk. Ilm on pilvine ja sajab lörtsi ja vihma, aga sajuhulk on väike. Puhub võrdlemisi nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval +2..+5°C.

Pühapäevaks (1.03.) jõuab Atlandilt uus aktiivne madalrõhkkond Norra rannikule ja see muudab õhurõhuvälja pingelisemaks ka Läänemere ümbruses. Lõuna- ja edelatuul tugevneb päeval mandril puhanguti 12, saartel kuni 18 m/s. Suurem sadu veel ei jõua, aga siin-seal tuleb nõrka lörtsi, päeval võib mõnes kohas ka vihma tibutada. Õhutemperatuur on öösel -2..+1, päeval +2..+5°C.

Esmaspäeval (2.03.) liigub madalrõhulohk üle Läänemere. Sajab lörtsi ja vihma ning sadu on tihedam. Kagutuul ulatub sisemaal puhanguti 12, saartel 15, öö hakul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +1..+5°C.

Teisipäeval (3.03.) liigub aktiivne madalrõhkkond Skandinaaviasse ja selle kaguserv laieneb üle Eesti. Sajab lörtsi ja vihma. Tuul pöördub kagust edelasse ja on tugev. Õhutemperatuur on öösel 0..+3, päeval +2..+4°C.

Kolmapäeval (4.03.) liigub madalrõhkkond edasi Soome ja selle lõunaserva mööda kandub üle Eesti sajupilvi, millest tuleb nii lörtsi kui vihma, öösel ka lund. Aeg-ajalt on sadu tihe. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +1..+4°C.