Kolmapäeval (6.07.) jääb madalrõhkkond Soome kohale tiirlema ja selle servas on öösel sajuhooge harvem, päeval aga laialdaselt. Edela- ja läänetuul on ikka tugev keskpäevani, pärastlõunal rahuneb. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 18..21°C.

Neljapäevaks (7.07.) saab madalrõhkkond energiat veel juurde ning muutub uuesti ägedamaks. Öösel on vihmahooge hõredamalt, hommikul muutub sadu laialdasemaks ja päev on vihmane ning sadu võib kohati tugev olla. Tuul on taas tugevam, sisemaal on edelatuule puhanguid 15, rannikul ulatub lääne- ja loodetuul puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 7..12, päeval 14..18°C.

Reede (8.07.) eemaldub madalrõhkkond Lapimaa poole, kuid Eesti jääb ikka selle edela-lõunaserva mõjusfääri. Hoovihma sajab hõredamalt ja harvem ning sajuhulk ei ole enam suur. Tuul puhub läänekaarest, on öö hakul veel tugev, seejärel tasapisi nõrgeneb, vaid Soome lahe ääres võib veel võrdlemisi tugev olla. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 17..21°C.

Laupäeval (9.07.) madalrõhkkond nõrgeneb, kuid selle äärmise edelaserva mõjul on Eesti kohal õhumass endiselt ebapüsiv. Öösel on üksikuid vihmahooge, kuid päeval arenevatest rünksajupilvedest tuleb sajuhooge laialdasemalt. Lääne- ja loodetuul on mõõdukas, Soome lahe ääres võivad puhangud ikka 15 m/s ulatuda. Õhutemperatuur on öösel 7..12, päeval 17..21°C.

Pühapäeval (10.07.) tugevneb kõrgrõhuhari. Hoovihma sajab kohati ja enamasti Mandri-Eestis, kus omakorda tõenäosus on suurem idapoolsetes maakondades. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 19..23°C.

Esmaspäeva (11.07.) öö on kõrgrõhuharja mõjul sajuta ja mõõduka läänekaare tuulega. Päeval jõuab Stockholmi lähedale uus madalrõhkkond ja selle sajuhood laienevad üle mere. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 17..20, Ida-Eestis kuni 23°C.