Vastu hommikut lõunapoolsetest maakondadest laussadu eemaldub ja vihmahoogude vahele tekib pikemaid pause. Ida- ja kirdetuul ulatub puhanguti 15, Soome lahe ääres 20 m/s. Õhutemperatuur on 11..16°C. Päeval sajab hoovihma ja on äikest, kohati on tugevaid sajuhooge. Puhub ikka tugev ida- ja kirdetuul, vaid sisemaal jääb pärastlõunal tuul nõrgemaks. Õhutemperatuur on 14..15°C-st Põhja-Eestis ja sajupilvede all kuni 20..22°C-ni Lõuna-Eestis.

Laupäeval jääb madalrõhkkond Läänemere äärde tiirlema ja selle serva mööda liigub üle Eesti vihmapilvi. Öö on vihmane, hommikuks saab tihedam sadu läbi. Päeval sajab kord siin, kord seal hoovihma, aga sajuhoogude vahel teeb pikemaid pause. Tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde, vaid põhjarannikul puhub lõunani tugev kirdetuul, öösel on puhanguid 17, ennelõunal 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 11..16, päeval suuremal osal 17..22, kuid Eesti põhjaserv jääb sooja ja jaheduse piirialale, kus temperatuur võib olla vaid kuni 14°C, soojema õhumassi veidi põhja poole kandudes aga tõusta keskpäevaks 16..18°C-ni.

Pühapäeval püsib madalrõhkkond Läänemere piirkonnas ja nõrgeneb. Samal ajal nihkub Soome laheni põhjapoolse kõrgrõhkkonna serv. Kahe rõhuala piirimail on öösel ja ennelõunal vihmahooge hõredalt, pärastlõunal aga areneb jõuliselt rünksajupilvi. Vihmahooge on laialdaselt, võib olla äikest ja siis on sajuhood tugevad. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 10..14, päeval 17..22°C.