Kolmapäev (17.02.) tuleb kõrgrõhkkonna põhjaservas sajuta ja selgema taevaga. Tuul puhub öösel läänekaarest ja on mõõdukas, päeva peale tugevneb veidi edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -5..-9, rannikul kohati 0..-2, päeval -1..+3°C.

Neljapäeva (18.02.) öö on kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Tuul on mandril nõrk, saartel on edela- ja lõunatuul tuntav. Päeval laieneb Läänemere kohale madalrõhulohk ja selle pilved jõuavad ka idarannikule. Saartel hakkab lund ja lörtsi sadama ja sadu levib edasi mandrile. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -5..-10, saartel 0..-2, päeval 0..-3, saartel ja läänerannikul võib tõusta üle 0°C.

Reedel (19.02.) jääb Eesti idapoolse kõrgrõhkkonna ja Läänemerele ulatuva madalrõhuala piirimaile. Sajab lund ja lörtsi, päeval saju võimalus väheneb. Puhub võrdlemisi tugev lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-4, saartel kuni +1, päeval 0..+3, sisemaal võib ka napilt alla 0°C jääda.

Laupäeval (20.02.) püsib vastasseis Läänemerelt survet avaldava madalrõhkkonna ja ida veel vastu pidava kõrgrõhkkonna vahel. Siin-seal sajab lund ja lörtsi. Lõuna- ja kagutuul jääb ööks veidi rahulikumaks, päeval aga taas tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0..-3, saartel ja läänerannikul võib üle 0°C jääda, päeval -1..+1°C.

Pühapäeval (21.02.) liigub madalrõhulohk Eesti kohale. Sajab lund ja lörtsi, lääne pool võib sadu vihmaks üle minna. Puhub tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-3, päeval -2..+3°C.

Esmaspäevaks (22.02.) jõuab märksa soojem õhumass, õhutemperatuur tõuseb üle 0°C ja tuul võib väga tugevaks paisuda.