Raamatu kaasautorid Inge Pitsner ja Ursula Zimmermann on seda meelt, et raamatu kirjutamine oli ääretult sügav ja liigutav rännak.
„See oli ilus avastus, kui palju jätkub inimestel armastust tegelikult täiesti võõrastele lastele,“ ütles Inge Pitsner.

SOS Lasteküla 20 tegevusaasta jooksul on kogunenud nii palju lugusid, mis võiksid puudutada kõiki, kellele läheb korda lapse käekäik, kes on jäetud juba varajases eas maailma ihuüksi. Raamat toob lugejale lähemale nende laste maailma ja aitab mõista, mida vajab vanemliku hooleta jäänud laps, et usaldada taas enda ümber olevaid inimesi ja elu.

Raamatu kirjastanud kirjastuse Pilgrim juhi Tiina Ristimetsa sõnul toetas Pilgrim väga hea meelega raamatu sündimise protsessi.
„SOS Lasteküla inimesed on oma pühendumuse ja hoolimisega eeskujuks kõigile, kes hoolivad meie lastest ja nende tulevikust,“ ütles Ristimets.
Kõik huvilised on oodatud raamatu esitlusele 3. juunil Viru keskuse Rahva Raamatusse algusega kell 18. Esitlusel toimub raamatu tegelaste vestlustund tassikese tee ja rabarberikoogiga.
Raamatu ilmumisele aitasid kaasa MTÜ Tolaram Foundation ja AS Stora Enso Eesti. Esimene neist loodi Tolaram Grupi Balti regiooni juhi Sonny Aswani initsitiivil, toetamaks vähekindlustatud ja puuetega inimesi. Teine on Eesti suurim puidu- ja metsatööstusettevõte.

Heategevuslikku raamatut saab osta SOS Lasteküla e-poest http://pood.sos-lastekyla.ee/ ja raamatupoodidest.