Ahimsa (tõlkes — kahjustamata) piima toodetakse Bhaktivedanta karjamõisas, mida peavad krishnaiidid, kelle usu kohaselt ei tohi piima saamiseks elavaid objekte kahjustada ega tappa. Lehmi, keda on farmis 44, lüpstakse käsitsi, pühade mantrate helide saatel, ning nad tapetakse alles siis, kui piimatoodang viimseni kokku kuivab.

Karjamõisa kõneisik Radha Mohan Das usub, et piim on oma hinda väärt: „Inimesed on valmis maheda ning tervislikult toodetud piima eest rohkem maksma. Meie piim sobib igaühele, kes loomadest hoolib.“

Vasikaid ei võeta peale sündi lehmade juurest ära, neil lastakse emapiima juua nii kaua kui nad soovivad. Lehmi lüpstakse käsitsi seetõttu, et lüpsimasinad võivad piimaandjatele haiget teha. Loomade kaelu kaunistavad igapäevaselt ilusad lillepärjad.

Ka pullivasikaid ei tapeta, neid kasutatakse veoloomadena sealsamas mõisas põllumajandus- ja transporditöödel.

Ülikallist piima hakatakse soovijatele müüma otse farmist. Prognoositakse, et seda suudetakse toota 1 800 pinti nädalas.

1973. aastal alustati Bhaktivedanta karjamõisas Janmashtami festivali korraldamist, tänaseks on sellest kujunenud suurim sellelaadne üritus Suurbritannias — igal aastal saabub kohale kümneid tuhandeid külalisi.

Mõisa ning 78 aakrit maad annetas Hare Krishna liikumisele ansambli The Beatles kitarrist George Harrison.