Tähetargad loevad Jupiteri ja Kuu koosolemist soodsaks nii pereasjus kui ka isiklikus elus. Vanemate ja laste omavahelised suhted peaksid siis eriti hästi laabuma. Eriti veel jaaniõhtul, mil Päike viibib juba Kuu hoole all olevas Vähi märgis.

Suur naistepoolne mõju. Mõnusa tundega sööma-ajad. Kuuga Jupiter võib kallutada söögi-joogiga liialdama.

Kerge on alustada vestlust, algatada suhteid, teha ümberkorraldusi oma elukohas. Turvatunne. Peod, mis sai politseita ära peetud. Oldi rõõmsad ning halba juhtus vähe. Uudiseid vaadates paistab, et jaanipidu läks korda.

Kui tekib huvi kuupaistes „suurt õnneplaneeti“ kaeda ja headest võngetest osa saada, siis järgmised võimalused selleks on reedel vastu laupäeva 20. juulil ning eriti reedel, 17. augusti õhtul.

Kui jaaniõhtul liikus Jupiter taevas näivalt tagurpidi, olles veel kitsi heade kinkide väljaandmisel, siis 17. augustil liigub see õnneplaneet juba õigetpidi, mis peaks talle heldust juurde andma.

Sellest pole midagi, kui te täheteadust tühjaks jutuks peate. Ikkagi on suure Kuu-ema ja Jupiter-tähe koos kulgemist ilus vaadata. Jätkuks ainult tahtmist märgata ning ilusat selget ilma!