Laupäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja õhurõhk tõuseb. Kuid nii õhumassis kui maapinnal on veel niiskust, millest just eelkõige päevasel ajal areneb rünksajupilvi, millest mõnes kohas hoog vihma rabistab. Puhub võrdlemisi tugev läänekaare tuul. Sooja öösel 8..12, rannikul kuni 15, päeval 17..21°C.

Pühapäeval saab ülekaalu kõrgrõhkkond ja saju võimalus on väiksem. Läänekaare tuul nõrgeneb. Sooja öösiti 8..12, rannikul kuni 15, päeval 16..20°C, nädalavahetusel kraad enam.

Esmaspäeval jõuab Soome madalrõhkkond ja selle serva mööda liikuvad sajupilved toovad Eestisse vihma. Pärastlõunal lääne poolt alates pilved hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Sooja öösel 9..15, päeval 16..21°C.

Teisipäeval tugevneb taas kõrgrõhkkond. Saju võimalus on väike. Öö on jahe ja õhk jahtub sisemaal 5..6°C-ni, päeval on sooja 18..21°C.
Kolmapäev tuleb kõrgrõhkkonna tiiva all enamasti sajuta ja rahulik. Öine temperatuur võib veel sisemaal paar kraadi alla 10°C langeda, päeval on sooja 20..23°C, vaid rannikul on paar kraadi jahedam.

Nädala teisel poolel muutub ilm südasuvisemaks. Kõrgrõhkkond peaks päikest pakkuma, tasapisi lisandub ka soojemat õhku ning temperatuurifoon tõuseb päev-päevalt paari kraadi võrra.