Kaali mõisa viljaaita tuleb pruuli- ja pagaritöökoda



Väikepruulikodade õllemaitsmine Pudelis
Foto: Priit Simson

Ettevõtja Alver Sagur ehitab oma ettevõttega Haakeri Kaali mõisa viljaaidas välja pruuli- ja pagaritöökoda, mis on juba kerkimas.

“Praegu ongi käsil kogu kompleksi arendamine, uue pruuli- ja pagaritöökoja toodangut saab ehk juba järgmisel aastal. Tegemisse ei lähe ainult õlu, vaid näiteks ka siider ja mahl,” ütles Sagur.

Ta lisas, et pruulima hakatakse eelkõige klassikalist õlut ning kogu tootevalikus hoitakse naturaalset ja maalähedast joont, kirjutab Saarte Hääl.

Ühtlasi tahetakse huvilistele pakkuda võimalust tutvuda ajalooliste töövõtetega ja tootmisprotsessi kõrvalt jälgida, samuti saavad soovijad kohapealt osta valdavalt kohalikust toorainest valmistatud tooteid.

Alver Sagur märkis, et tegu on nišitoodetega, sest pelgalt toiduga inimesi enam ei üllata.

Kingime koos kõigile Eesti vähihaigetele võimaluse elada!
Annetama

Maaleht loosib välja 40 piletit Itaalia muusika festivalile. Kui olete Maalehe tellija ja soovite sellest kõigest osa saada, siis pange end kohe kirja!
Kui te ei ole veel tellija, siis praegu on just õige aeg liituda Maalehe tellijate perega. Rohkem infot SIIT.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare