Kell 16.00 algab päeva teine pool, mida alustab lastele ja lastevanematele suunatu tsirkuseetendus, tsirkuse õpitoad ning mõnusat muusikat pakub tsirkuse ansambel Kriminaalne Elevant. Tsirkuse etendus ja tegevused toimuvad Kadrioru Noortepargis. Kell 18.00 suundub õhtu Kadrioru Luigetiigile, kus algab Karl-Erik Taukari suvine kontsert. Kell 19.30 on võimalik aga kuulata Corelli barokkorkestri kontserti Kadrioru Lilleaias.

Kava on kokku pandud just Kadrioru 296 sünnipäeva jaoks. Õhtu lõpetab eksklusiivne Tallinn Dollsi 5. sünnipäeva moeetendus Spring/Summer kell 21.00 Kadrioru Lillaias. Koostöös Kadrioru 296 sünnipäevaga, toimub uut kollektsiooni tutvustav ja 5.sünnipäevale pühendatud moeetendus – vabas õhus, otse Kadrioru lossi aias. Moevaatemäng on üles ehitatud Tallinn Dollsile omaselt suurejooneliselt, miksides nii moekunsti kui ka muusikat. Õhtu naelaks on kindlasti pidulike kleitide limited kollektsioon. Etendust saadab live bänd, kelle esituses tuleb ühtlasi esmaettekandele ka Tallinn Dollsi jaoks loodud lugu. Modellidena astuvad lisaks professionaalsetele modellidele laval üles tuntud avaliku elu tegelased ja Tallinn Dollsi patroonid: Maria Avdjushko, Getter Jaani, Karin Rask, Birgit Õigemeel, Liis Lemsalu, jt.

Vabas õhus toimuvatest sündmustest osavõtt on kõigile tasuta, 22.juulil on sissepääs ühte muuseumisse 1 euro, kõigi osalevate muuseumide ühispilet 3 eurot.