jumalat pole

olemas ja seda teab

ta väga hästi

A. ITSKOK



Kaalu jälgides saledaks

Miljonid naised unistavad täiuslikust figuurist ning soovivad oma kehakaalu langetada. Kõige tõhusam meetod on selleks kaalu jälgimine.

Kaalu jälgimise juures mängib võtmerolli kaal, mis peab olema korralik ja kvaliteetne. Igasugused apteegikaalud või supermarketites pakutavad Hiina toidukaalud selleks ei sobi, sest juba oma väiksuse tõttu on need halvasti jälgitavad.

Kogenud kaalujälgijate arvates sobib jälgimiseks kõige paremini suuremõõduline turukaal, ent kuna neid on tänapäeval raske leida, ajab asja ära ka korralik saunakaal.

Et kaalu oleks parem jälgida, tuleb see asetada jälgijast umbes 2,5-3 meetri kaugusele.

Mitmed edukad kaalujälgijad on asetanud kaalu sinna, kus neil tavaliselt asub televiisor. See on korteris/eramus just see koht, kust seda on kõige parem jälgida. Kuna telerivaatamiseks on tavaliselt ostetud ka mugav pehme mööbli komplekt, sobib see kaalu jälgimiseks ideaalselt.

Ning kui pere on harjunud õhtuti koos telerit vaatama, saab kaalujälgija oma tavapärast elurütmi muutmata segamatult kaalu jälgida. Samuti annab see hea võimaluse kaasata kaalu jälgimisse teised pereliikmed.

Kaalu jälgimine ei nõua mitte mingisuguseid lisakohustusi. Pole vaja karta üle jõu käivaid kehalisi harjutusi, samuti pole vaja muretseda mõttetute eridieetide pärast, kuna kaalu jälgimise ajal ei tohi nagunii mitte midagi süüa.

Kaalu võib jälgida seistes, istudes, kükitades või koguni lamades. Kaalu jälgimise teeb eriti nauditavaks see, et sel ajal sa lihtsalt puhkad, lõõgastud ning jälgid.

Teaduslikult on tõestatud, et kui jälgida kaalu vaid üks nädal järjest, võib inimene kaotada kuni 15 kilo oma kehakaalust. Kuu aega kaalu jälgimist annab aga niivõrd suurepärase tulemuse, et säärast edu ei ole võimalik saavutada ühegi maise imedieediga.

Selliselt kaotatud kilod ei tule iial tagasi ning taas mahub selga seesama must kleidike, mis sai ostetud keskkooli lõpuks.

SERGEI KRAANA
“Naeri” aasta kaalujälgija


VILDE VAADE


Halleluuja, kes te rahalugemisoskust saabuva euro tõttu minetanud ei ole!

Tähelepanu, grillijad! Septembris kehtima hakkavas grillimisseaduses on paar punkti, mis minu kui nõustaja tungival soovitusel seaduse lõppversiooni sisse jäid.

Nimelt teeb seadus grillija, s.t mehe elu kergemaks. Nüüd ütleb seadus üheselt, et naine peab meest grillimise juures aitama nii moraalselt, materiaalselt ka kui füüsiliselt.

Uue seaduse järgi peab naine mehe tungival käsul kohale toimetama grillimiseks vajalikud atribuudid, s.h liha.

Samuti peab ta, s.t naine, konstrueerima ise küpsegrilli kõrvale salati, organiseerima lauakatmise, transportima liha grillimisseadeldise juurde ning teostama grilli tööle hakkamise läbi süütevedeliku ja grillsüsi ette nähtud korras ja tingimustel.

Samuti peab naine aitama meest grillimise juures, s.t ise teostama liha grillimist ja selle transportimist valmimisjärgselt lauda. Pärast peab naine teenindama lauakoristamist ja grillimisseadeldise puhastamist.

Pärastised tänusõnad mehelt naisele on soovituslikud.

Käisin mina pärast seadusümarlauda Stenbocki majas ekskursioonil, giidiks oli Ansip isiklikult. Rulluisud all, viis ta meid pärast poolsunniviisiliselt-vabatahtlikult vanalinna poodlemistuurile nänni ostma. Nojah, ostsin need merevaigud ja matrjoškad siis ära.

Otsustasime koos majarahvaga, et alates septembrist loobume oma elamispindade kütmisest vanaviisi. Keskküttetorud lõikasime tubades läbi, köökides tsementeerisime ahjud-pliidid kinni.

Lõppude lõpuks: teadlaste sõnul on meil globaalne soojenemine. Küll see globaal meid soojendama hakkab! Igatahes tema esindajaga (oli vist üks Itaalia firma) on meil vanne antud ja leping sõlmitud. Soovitan soojalt teistelegi!

Uudiseid ka majandussektorist. Vaevalt sai Kruuda piimakombinaati juhtima minna, kui juba ta ütles, et või läheb kallimaks.

Hakkab pihta! Kuid seda ma sulle ütlen, hea Oliveri-poiss, et see kombinaat, kes või hinda tõstab, ei püsi kaua.

Jätkame pärast väikest pausi! Jääge meiega!

ANTON VILDE
Eesti talent, endine Üksikvanema-Anton ja Maamehe-Vilde



MUDA MIHKEL PAJATAB

Hiljuti sain looduse poolt suurepärase kingituse — majale uue katuse. Senisel oli paar eterniiditahvlit puudu. Plaanis oli enne talve augud kinni katta, kuid nüüd jääb see töö ära.

Torm viis vana katuse minema ja tõi asemele uue — roostevabast plekist. Nüüd peab kärme mees olema ja katuse nii kõvasti kinnitama, et ükski maru ega orkaan seda ei liigutaks.

Naabrimees käib küll hapu näoga ringi, pilk ülespoole, ja vannub, et katus pidi tema oma olema. Jutt või asi.

Loodus teeb üldse viimasel ajal huvitavaid käike. Venemaal möllab tuli ja Moskva on paksu suitsu sees. Poe juures arutasid filosoofid Venemaa probleemi ja tulid järeldusele, et ega enne tulele piiri saa, kui Amuuri jõgi ta peatab.

Üks rääkis, et oli äikese ajal hakanud suitsule tikust tuld tõmbama, kuid enne jõudis äike tiku süüdata. Teine kelkis, et tema täidab välgu ajal oma välgumihklit.

Tigu Evald oli pealinnas käinud ja ütles, et pättidel pidi praegu lõbus elu olema. Kõik politseinikud on suunatud veekogude juurde, jälgimaks, et keegi vindisena vette ei sulpsata. Korravalvurid seisavad veekogu ääres, nagu omal ajal seisti Balti ketis. Vanasti lauldi “Rio de Joneiro on pättide paradiis”, nüüd peaks see au Maarjamaa pealinnale kuuluma.

Luuavarre mutid arutasid, et kui euro peaks tulema, kas siis pensionärid saavad vahetada poole hinnaga. Elame, näeme!



TÕRRE PÕHJAST

Igal õhtul veeretan oma mured Jumala kaela. Ta peab niikuinii öö otsa üleval olema.

MARY CROWLEY



AMET EI RIKU
  • Perenaisel on tolmulapp tähtsam kui näolapp.
  • Paadialuse uksel peab olema haisulukk.
  • Impotent käib võimlemistrennis rippseisu harjutamas.
  • Nudist on aktiaktivist.
  • Joodiku riistakastis on pitskruvid ja napsnaelad.

ANDRES ÜLVISTE



LEMMIKLINNUD 3.
  • Liliputil pöialpoiss.
  • Põllumehel künnivares.
  • Suitsumehel suitsupääsuke.
  • Ülekaalulisel rasvatihane.
  • Iluuisutajal jäälind.

JÜRI PAET



TÕSI TAGA

“Ära kunagi ürita aru saada sellest, mida sa ei mõista.”

“Ei saa aru…”

“Parem ära üritagi!”

NETI RENT