Selleaastaseks laagriks käivad juba praegu ettevalmistused, sest plaanis on korraldada tantsu täis nädal võimsamalt kui kunagi varem.

Laagrisse on esmakordselt tulekul välikino ja palju muud huvitavat, et pakkuda tantsule ka vaheldust. See aasta saavad osalejad proovida mitmeid uusi ja põnevaid tantsustiile: krumping, house, hip-hop, hype, LA-style, wacking, vogue, locking ja top rock.

Koolitajateks on näiteks Brian Green USA-st, kes 2001.aastal tunnustati Ameerika parimaks koregraafiks, Euroopa krumpingu pioneer Kid Tight Eyes Saksamaalt, üks parimaid house tantsijaid Kapela Prantsusmaalt ja maailma suurima tänavatantsuvõistluse Juste Debout neljakordne meister Onomo Michel — Meech.

Eelmisel aastal lõid tänavatantsulaagris Camp of Hip-Hop kaasa tuntud artisti Beyonce’ taustatantsijad Les Twins, kes on hullutanud oma suurepärase tantsuoskusega noori terves maailmas. Laager on saanud uue tähenduse, kuna Moskvast on tulekul hulk vene tantsijaid ja Euroopast veel rahvusvahelist seltskonda.

Hetkel on majutuskohad juba täis ning jäänud on ainult telgikohad. Tantsijad saavad osaleda võistlustel, pidudel ja erinevates ühistegevustes. Camp of Hip-Hop üritus on aasta sündmus nii tantsijatele kui lihtsalt inimestele, kellele meeldib hea muusika ja veeta mõnusalt aega.