Küsitletavate nimekirja oli kantud 7660 inimest, oma valikust andis teada 3508 ehk 45,8%. Haldusreformi rahvaküsitlused on reeglina palju madalama osalusprotsendiga. Nii näiteks võttis samal ajal Keila vallas sundliitmise küsitlusest osa vaid 4,1% ning Vasalemma vallas 10,1% elanikest.

Küsitluse olulisusele Keila elanike jaoks viitab ka see, et elektrooniliselt pidasid vajalikuks oma arvamust avaldada keilakad, kes asusid parajasti Rootsis, Gruusias, Slovakkias, Jaapanis, Ameerika Ühendriikides ja mujal välismaal. Pühapäeval toimunud e-hääletusest võttis osa kokku 1174 Keila elanikku, kellest 1128 soovib Keila linna säilimist ja jätkamist iseseisva linnana. Sundliitmiskava pooldajaid oli e-küsitlusel 44.

Keila volikogul on nüüd sundliitmise küsimuses seisukoha kujundamiseks nii rahvaküsitluse tulemused, õigusanalüüs kui ka sotsiaalmajanduslike mõjude uuring. Õigusanalüüsi kohaselt ei oleks Keila sundliitmine õiguspärane ning sotsiaalmajanduslike mõjude uuring leidis, et sundliitmisega kaasneks Keila linnale hulk negatiivseid mõjusid.