Kokku laekus taotlusvooru 11 avaldust, millest esialgse hindamise käigus sõelus ekspertkomisjon välja kuus meeskonda. Seejärel tuli meeskondadel läbida intervjuu, kus pidid andma detailse ülevaate oma projektist. Meeskonnad pidid selgitama oma projekti seost kliimamuutustega ning kuidas planeerivad taotletavat raha kasutada.

Toetust saanud projektide meeskondade kompetentsi hinnati piisavalt tugevaks, et jõuda oma uudsete lahendustega ka rahvusvahelisele turule.

Veebilahendus Creatomus, mis kuulutati ka Garage48 GreenTech Tallinn 2015 võitjaks, võimaldab 3D mudeli kaasabil hinnata ja visualiseerida uue hoone energia- ja ehituskulu. PostPal ühendab e-poed läheduses olevate vabade kulleritega, kes liiguvad eelkõige jala, jalgratta, ühistranspordi ja elektriautodega. Mobiilirakendus VeggieRadar ühendab aiapidajad, kes soovivad oma saadusi müüa või tasuta ära anda, ning inimesed, kes soovivad tarbida kohalike aiapidajate kasvatatud toitu.

Toetuseks ette nähtud summa pärineb Euroopa Liidu 2013-2020 aasta lennunduse Eesti kasvuhoonegaaside lubatud heitkoguse ühikute müügist. Müügist saadud tulu kasutatakse kliimapoliitiliste eesmärkide saavutamise toetamiseks.

Garage48 GreenTech Tallinn 2015 eesmärk oli keskkonnavaldkonna ja kliimamuutuste mõjudega kohanemisega seonduvate innovaatiliste start-up lahenduste loomine ja arendamine.