Neljapäevaks (14.05.) jääme Põhja-Soomes veidi nõrgeneva madalrõhuala lõunaserva. Öösel puhub põhjarannikul jätkuvalt tugev edela- ja läänetuul, mujal tuul vähehaaval nõrgeneb ja hommikuks pöördub saartel loodesse. Päeval puhub mõõdukas läänekaare tuul. Mitmel pool sajab hoovihma, pealelõunal Loode-Eestist alates taevas selgineb ja sadu lakkab. Öösel puhub põhjarannikul veel tugev edelatuul, päeval mõõdukas läänekaare tuul. Sooja on öösel 4..9, päeval 8..14°C.

Reedeks (15.05.) laskub seesama juba nõrgenenud madalrõhuala lohk uuesti kagusse ja Eesti jääb selle lääneserva. Öö võib olla sajuta, kuid päeval sajab mitmel pool hoovihma. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, kuid merel tugevneb pealelõunal loodetuul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, maapinnal võib langeda 0..-2 kraadini, päeval 7..13°C.

Laupäeval (16.05.) jääme madalrõhuala lääneserva. Siin-seal sajab veidi. Puhub põhja- ja loodetuul ning õhumass meie kohal on külm. Õhutemperatuur on öösel 0..+5,maapinnal võib olla langeda kuni -3-ni, päeval sooja 9..13°C.

Pühapäeval (17.05.) ja esmaspäeval (18.05.) oleme kagu-loode suunalises väheaktiivseses madalrõhuvööndis. Puhub valdavalt nõrk läänekaare tuul. Pühapäeval sajab kohati hoovihma, esmaspäeval on sajuhooge laialdasemalt, Õhutemperatuur on öösel +2..+6, päeval 9..13°C, pühapäeval paar kraadi kõrgem.

Teisipäeva (19.05.) öö on kuivem tänu korraks tugevnevale kõrgrõhuharjale, kuid päeval läheneb läänest uus madalrõhuala. Päeval sajab mitmel pool vihma. Tuul pöördub öösel kagusse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 3..7, päeval 8..13°C