Kihnu hülgekütt: hülgepoja liha on väga maitsev, eriti suitsutatult

 (20)
Lõviosa küttida lubatud hüljestest pääseb terve nahaga
Hüljes pojaga
Foto: Tiit Blaat

Tänavu anti Eestis välja 45 hülgeküttimise luba, millest enamik jääb realiseerimata. Praeguseks on kütitud kümme hüljest ja jahihooaeg lõppeb selle kuuga.

"Kalamehed on ikka päris kimbus nendega. Lõhuvad võrke ja söövad siiad seest ära," nentis ERR-ile Kihnu hülgekütt Evald Lilles, kelle sõnul söövad kihnlased hülgeliha hea meelega.

Lillese sõnul on väga maitsev just hülgepoja liha, eriti kui teda suitsutada.

Pikemalt saad hülgeküttimise probleemidest lugeda SIIT.

Osta koos Maalehega praktiline käsiraamat taaskasutamisest hinnaga vaid 4,99 €!
Vaata lähemalt

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare