Kuigi söögikohti, kuhu koos oma koeraga minna võib, on mitmeid, soovib MTÜ Punane Koer kohvikut Komeet esile tõsta just seepärast, et ettevõtja annab kohviku koerasõbralikkusest kõigile külastajatele teada juba sisenemisel, suurelt ja selgelt.

Väga tihti peab koeraomanik oma neljajalgse sõbraga linnas liikudes avalike kohtade uksel teenindajatega läbirääkimisi pidama - tihti tuleb küsimus, kas koer on teretulnud, töötajatele üllatusena ning vastus on pigem seotud looma suuruse, värvi, karvkatte paksuse ning teenindaja loomalembusega kui teenindusasutuse läbimõeldud seisukohaga.

Komeedile jääb välja teenitud tunnustust märkima raamatuillustraator Regina Lukk-Toompere avaldamata illustratsioon Friedrich Reinhold Kreutzwaldi muinasjutule "Leitud laps". Akvarelli autorieksemplarid annetas kunstnik MTÜ-le ning sellel olev punane koer on jõudnud ka ühingu logole.

Varem on kunstiteose näol tänu ja tunnustus üle antud teistelegi inimestele ja organisatsioonidele. Näiteks kingiti taies Tallinna Lastehaigla onkoloogiaosakonnale, kes esimese Eesti raviasutusena  lubas oma patsiente külastama neljajalgse karvase sõbra.

MTÜ Punane Koer kutsub avalikke teenuseid pakkuvaid asutusi läbi mõtlema, kas ja kuidas ettevõte saaks teenindada inimesi, kes oma igapäevatoimetusi koos neljajalgse sõbraga teha soovivad - ning andma sellest külastajatele juba uksel üheselt teada. Ühingu liikmed usuvad, et kogukond on terve ja tugev, kui ka sellesse kuuluvad neljajalgsed on hoitud ja rõõmsad.