Sellele järgneb samas simman ning on võimalus osaleda loteriil ja oksjonil.

Pühapäeval algab kell 10 kirev teatriprogramm Kuhjavere külamaja juures, kus astuvad üles Sulbi külateater, Vastseliina rahvamaja näitering ja Krabi külateater Võrumaalt, Karisilla seltsi näitering Põlvamaalt, Muuga Maanaisteseltsi EHA näitering Virumaalt, Abja kultuurimaja laste näitering, Viljandi Valuoja kooli noortetrupp, Suure-Jaani kultuurimaja näitering, Sürgavere rahvamaja näitering, Tänassilma rahvamaja „Pupu-Jukud" ja Mustla kultuurimaja „Ürgäje" Viljandimaalt.

Päev lõpeb tänukontserdiga esinejaile ja publikule, mille sisustab aastakümneid menukas olnud „Kuldne trio".

Oodatakse publikut igas eas, sest vaatamist ja tegevust jagub kõigile.

Külateatrite päeva projektijuht Urve Mukk selgutas, et Kuhjavere külas käib vilgas seltsielu taas 1998. aastast, mil valmistuti küla esmamainimise 400. aastapäeva tähistamiseks. Nende aastate jooksul on korrastatud küla ja külateed ning majapidamised on saanud viidad, ehitatud on külamaja ja -kiik ning rajatud külaplats, korraldatud on valla ja maakonna külade spordi- ja kultuuripäevi.

Külaselts on olnud mitemete laiaulatuslike projektide elluviijaks. Küla saavutas parima tiitli üleriigilisel konkursil "Aasta küla 2007", kus võtsid mõõtu kõigi maakondade eesrindlikumad. Tunnustus tuli tänu eelkõige hakkajatele inimestele, järjepidevale tegevusele ligi 10 aasta kestel.

Kuhjavere on oma tegevuses avatud , sest on jaganud oma kogemusi kümnetele küladele ja seltsidele ning võõrustatud on enam kui sada delegatsiooni.

Kolmel viimasel aastal on Kuhjavere suurüritus külateatrite päevad augustis, kus esinejad naudivad mängimist ja publik saab näha enam kui kümme erinevat lavastust. Ei ole žüriid, kuid publik selgitab välja oma lemmikud näitetruppide, mees- ja naisosatäitjate seas.