Võistluste peakohtunik Jaak Nõmmsalu sõnul on märgata noorteklassis osalejate arvulist tõusu, samuti on aastatega paranenud nende tase.

"Ei ole enam nii, et vahed oleks väga suured, tase on palju ühtlasem, kui varem," sõnas ta. Meistrite tasemeni on noortel aga tema hinnangul veel siiski pikk samm astuda.

Vähim osalejaid on meistrite klassis, kus näiteks pööradraga oli väljas vaid Jüri Lai, kes ainsa osalejana esimese koha ka koju viis.

Nõmmsalu kinnitusel ei tulnud Jüri Lai siiski mütsiga lööma ning näitas katselapil meisterlikku kündi.

Meistrite klassi kahepäevase kõrre- ja rohumaakünni tulemusel sai enim punkte Raido Kunila, teiseks jäi Heimar Vares ja kolmanda koha kündis välja Kaspar Järvala.

Vabaklassis pöördadraga järjestusid osalejad: Kristjan Lai, Kristjan Nagel ja Kaspar Kald. Vabaklassi võitjal on võimalus järgmisel aastal künnivõistlustel kaasa lüüa meistrite klassis.

Noorkündjadest viis esikoha Priit Puuorg (Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakool), teiseks tuli Mait Tõnise (Järvamaa Kutsehariduskeskus) ja kolmandaks Marko Arras (Järvamaa Kutsehariduskeskus).

Mait Tõnise ja Marko Arrase põllumajanduserialade õpetaja Vello Vilu sõnul olid noorkündjate esiviisiku punktivahed tähelepanuväärselt väiksed - kohad jagati vaid punktiliste vahedega.