Kolmapäeval (14.11) eemaldub osatsüklon Valge mere suunas. Üle Baltimaade ulatub selle väheaktiivne lohk. Öösel sajab Kesk-, Ida- ja Lõuna-Eestis mitmel pool vihma, kagunurgas võib ka lörtsi tulla, päeval sajab kohati vähest vihma. Läänekaare tuul nõrgeneb 2-7 m/s. Õhutemperatuur on öösel 2..7, päeval 6..9°C.

Neljapäeval jõuab Skandinaavia põhjatippu uus madalrõhkkond ja selle kauge lõunaserv laieneb Läänemere äärde. Pilvkattesse on oodata selgimisi. Kohati sajab vähest vihma, öösel ja hommikul tekib mõnel pool udu. Öösel puhub nõrk läänekaare tuul, päeval tugevneb edelatuul rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, saarte rannikul kuni 7, päeval 6..9°C.

Reedel (16.11) liigub Norra merelt Lapimaa kohale järjekordne aktiivne madalrõhkkond ja selle lõunaserva mööda liiguvad üle Eesti mitmed vihmapilved. Sadu on siiski nõrk ja päeva jooksul saju tõenäosus kahaneb. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 4..8, päeval 7..10°C.

Laupäeval (17.11) võtab tsüklon kursi Lapimaalt Venemaale ja Eesti jääb selle edelaserva. Pilved hõrenevad ja saju tõenäosus on võrdlemisi väike. Tuul pöördub loodesse ja püsib puhanguline. Õhutemperatuur on öösel 3..8, päeval 6..9°C.

Pühapäeval (18.11) tugevneb Skandinaavia kohal kõrgrõhkkond ja selle hari liigub Soomest Eesti kohale. Ilm on olulise sajuta. Öösel puhub tugev põhja- ja kirdetuul, päeval nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur langeb järkjärgult.

Esmaspäeva (19.11) öösel jääme veel kõrgrõhuharja mõjutada, päeval tugevneb põhjapoolse tsükloni surve. Öö on olulise sajuta. Puhub nõrk põhja- ja loodetuul. Õhutemperatuur on -5..+1°C. Päeval püsib olulise sajuta ilm, kuid pilvkate tiheneb. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on 0..+3, saartel tõuseb kuni 6°C-ni.