Laupäeval Jõgevale, küüslauku maitsma ja varuma!
Lisaks müügilettidele, kust saab head-paremat koju kaasa osta, pakuvad Eesti parimad kokad laupäeval, 24. augustil peetaval Küüslaugu Festivalil kehakinnituseks just küüslaugutoite ning näitavad ka huvitavaid võtteid küüslaugu kasutamiseks koduses köögis.
Küüslaugukasvatajatele toimub Eesti Maaülikooli lektor Priit Põldma eestvedamisel küüslaugukasvatuseteemaline loeng ning küüslaugusortide näitus.
Traditsiooniks on kujunenud Eesti suurima küüslaugu valimine. Selleks paluvad korraldajad kodunt kaasa tuua enda aia või põllu suurima küüslauk. Eelnevatel aastatel on suurimad küüslaugud tulnud Tartu-, Põlva-, Mulgi- ja Jõgevamaalt.
Valitakse ka kauneim küüslaugukübar. Võistlusel osalemiseks meisterdage kodus valmis fantaasiarikas kübar, mille ehteks võib küüslaugu kõrval kasutada ka muid loodusande.