Käisin Tartus ära. Tagasiteel näris mind kahtlus. Kas ikka loomalaps sai abi? Väljas paduvihm. Sain teele jääva kaupluse lahketelt müüjatel suure pappkasti. Peatusin tuttavas kohas. Läbisin porise põlluosa. Reklaamtulba all rohu seest tõusis imearmsa kährikukese märg pea. Siin ma murdusin. Ta oli siiski hätta jäetud - nälga ja teiste loomade rünnakuid taluma. Märgade silmadega sain pisikese kasti aidatud ja autosse tassitud. Eesti Loomakaitse Liit võttis õnneks lõpuks mu kõne vastu. Nemad organiseerisidki loomakesele vastuvõtu ja poole rahastusest Mustamäe tee 44 loomakliinikus. Pisike oli nii vettinud, et oli sõidu jooksul läbi pappkasti põhja "sulanud". Viisin armsakese tekki mähituna sinna. Lõppes see päev loomale parimal viisil. Ta võeti vastu ja otsustati ravida. Tal ei ole kärntõve ega sisemisi vigastusi. Katki on 2 käppa. Ravi saab olema pikk. Tervena lastakse ta tagasi loodusesse, ta on selle aastane kutsikas. Inimene on ta Eesti metsadesse toonud, siin on nende kodu ja inimene ajas ta ka alla. Kurja saatuse käiku saame meie Teiega muuta. Annetame kutsika raviks!

Sain hr. Valnerilt teada, et kahjuks annetavad inimesed lahkesti vaid kasside-koerte elude ja tervise heaks. Kahjuks aga mitte metsaloomade aitamiseks??!! Annetusi tuleb harva ja vähe.

Muudame selle suhtumise!

Annetusi saab teha Eestimaa Loomakaitse Liidu lehel, samuti Eesti Loomakaitse Seltsi lehel. Samuti Eesti Metsloomakaitseühingule.
Aitame neid kes ise end aidata ei saa!

Süsteem ja kiire suhtlemine erinevate organisatsioonide vahel tuleb käima saada. IT ajastu ikkagi. Ametnikke palju, kasu vähe. Ka seda tuleb muuta, et oma haldusalas tegutsevad inimesed oleksid pädevad- mitte kohatäitjatest muidusööjad- tühikargajad.

Tänan kährikulast mu hinge puudutamast. Sügavalt puudutamast.
Hoolime ja aitame. Meie loodus on osa meistendist ja vastupidi.
Eestimaa Loomakaitse Liit. Annetustelefonid: 9000 777 (5.-) ja 9000 888 (10.-)
EE742200221052074915 (Swedbank)
EE441010220252652225 (SEB)
selgitusse: kähriku raviks