Linnade linnuvaatluspäeva tulemuste põhjal on praeguseks kõige enam rändlinde jõudnud Tallinna, kus linnusõpradel õnnestus leida koguni 83 erinevast liigist linde. Pealinna järel olid liigirohkemad linnad veel Paldiski 74 ja Haapsalu 73 linnuliigiga. Sisemaa arvestuses oli taas pikim liiginimekiri Tartus, kus nähti-kuuldi 62 erinevast liigist sulelisi.

Samal ajal olid mitmetes Ida-Virumaa ja Kesk-Eesti linnades olud veel päris talvised ning seal pidid vaatlejad piirduma kõigest mõnekümne liigi kohtamisega.

Kokku registreeriti Eestimaa linnades täna 110 liigi esinemine. Seda on kõigest kuue liigi võrra vähem kui mullusel võistlusel, mil meile oli saabunud rekordiliselt palju rändlinde. Linnade linnuvaatluspäeval nähti rohkelt erinevaid kevadekuulutajaid ka tänavu. Täna toimus üle Eesti arvukas hanede läbiränne, kuid saabujate seas esinesid ka näiteks valge-toonekurg, linavästrik, punarind, merisk ja liivatüll.

Põnevamatest liikidest õnnestus vaatlejatel märgata veel hõbehaigrut, kanada laglet, väikepütti, tetre, vesipappi, värbkakku, kõrvukrätsu ja kaelus-turteltuvi.

Linnade linnuvaatluspäeva korraldab Eesti Onritoloogiaühing igal märtsikuu viimasel pühapäeval. Ettevõtmise eesmärgiks on juhtida tähelepanu meie linnades olevale linnurikkusele ja alanud rändlindude saabumisele.