Teatri avalike suhete juht Kristiina Garancis lükkab ümber eksiarvamuse, justkui oleks aasta lõpuni kõik etendused välja müüdud. Pileteid hakatakse müüma iga kuu esimesel kuupäeval kell 11 nii teatri kassas kui Piletilevi müügikohtades ning siis lähevad jagamisele järgmise kuu pääsmed. Kes siis aga tühjade kätega peaksid jääma, neil tasub aeg-ajalt siiski kassast pärida või enne etendust kohale minna, sest mõned broneeritud pileteid jäävad vahetevahel siiski välja ostmata.

Magus maailm ja kaks üksiklast

Uuslavastustest jõuab 22.novembril publiku ette Richard Brautigani omaaegse kultusromaani ainetel valminud "Arbuusisuhkrus", mille tegevus toimub arbuusisuhkrust tehtud idüllilises maailmas, kus vägivalda ei tunta. Aga kuna kunagised verevalamised on maapealse paradiisi pinna all peidus ning mõnel inimesel on rahuliku elurütmiga raske leppida, on konflikt kerge vallanduma.

Arbuusisuhkrumaailmast pajatavas loos astuvad Jaanus Rohumaa lavastajakäe all lavale Hele Kõre, Külli Teetamm, Argo Aadli, Andero Ermel jt.

Jõulukuu keskel saab lavaküpseks Tennessee Williamsi "Iguaani öö", mille lavastab Ingo Normet ning arvuka näitlejaskonna seas on näiteks Anne Reemann, Rain Simmul, Ago Roo ja Piret Kalda. Näitemängu tegevus toimub 1940.aasta varasügisel ühes Mehhiko kolkaküla võõrastemajas. Selles mereäärses majakeses kohtuvad oma eluga ummikusse jõudnud inimesed, kes visklevad oma tunnete küüsis sama meeleheitlikult nagu hotellipoiste poolt veranda külge seotud iguaan.

Aasta viimaseks uuslavastuseks on kanada näitekirjaniku Morris Panychi must komöödia "Tädi ja mina", mis räägib kahest üksiklasest, kes teineteises tuge ja lohutust leiavad. Saamatut ja endassetõmbunud pangaametnikku mängib Andres Raag ning tema kuulu järgi kohe-kohe surema hakkavat tädi Helene Vannari, loo lavastab Aleksander Eelmaa.

Detsembri lõpu publikumagnetiks saab juba traditsiooniline rahvusvaheline teatrifestival "Talveöö unenägu", mille raames on võimalik vaadata põnevaid lavastusi Euroopa erinevate teatritruppide esituses.