Avaldused 8. lendu kandideerimiseks on Noored Kooli koduleheküljel avatud kuni 23. novembrini. Kandideerima on oodatud kõik motiveeritud, õpihimulised ja teotahtelised noored, kellel on huvi iseenda liidrikompetentse arendada ja rakendada ning soov aidata kaasa Eesti hariduselu edendamisele.

„Noored Kooli on juba 7 aastat järjepidevalt täiendanud Eesti haridusmaastikku motiveeritud ja säravate noorte inimestega. Noored Kooli osalejate panus aitab kaasa hariduselu ja ühiskonna paremale lõimumisele kogu Eestis. Usun kindlalt, et koolisüsteem peaks olema avatud ka teistsuguste ametaialaste teadmiste ja kogemustega inimestele, kel on valmisolek ja tahe oma kogemusi noortega jagada,“ lisas Noored Kooli nõukogu esimees ja Swedbanki peadirektor Priit Perens.

Sihtasutus Noored Kooli kutsuti 2006. aastal Heateo Sihtasutuse ja Swedbanki poolt ellu selleks, et luua keskkond uute liidrite kujunemiseks, kes panustavad positiivsetesse muutustesse Eesti hariduses. Selleks valitakse Noored Kooli programmi võimekaid ja tegusaid kõrgharidusega noori inimesi, kes lähevad kaheks aastaks kooli õpetama ning läbivad samaaegselt uuendusliku õpetaja- ja juhtimisoskuste koolituse nii Eesti kui rahvusvaheliste koolitajate käe all.